Al-Quran with Translation

Al-Faatiha
the download will begin in 10 seconds (limit : 500ko/s)
All zip Quran

1
2

  1. بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
  1|1|Me emër të Allahut, Mëshirues dhe Përdëllimtar i Madh.
  2. الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ
  1|2|Çdo lavdërim i përket Allahut (Perëndisë), Zotit të Gjithësisë
  3. الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
  1|3|Mëshirues dhe Përdëllimtar i Madh.
  4. مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ
  1|4|Sunduesit të ditës së gjukimit.
  5. إِيَّاكَ نَعْبُدُ وَإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ
  1|5|Vetëm Ty të adhurojmë dhe vetëm prej Teje ndihmë kërkojmë!
  6. اهْدِنَا الصِّرَاطَ الْمُسْتَقِيمَ
  1|6|Udhëzona në rrugë të drejtë.
  7. صِرَاطَ الَّذِينَ أَنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ غَيْرِ الْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَلَا الضَّالِّينَ
  1|7|Në rrugën e atyre që u ke dhuruar mirësi. E jo në (rrugën) e atyre që kanë shkaktuar pezmin (Tënd), as në rrugën e atyre që janë të humbur!

  Recite Al-Quran with Translation in 28 Languages English, Urdu, Hindi, Turkish, Persian, Uzbek, Albanian, Azerbaijani, Bengali, Indonesian, Malay, Spanish, Français, German, Dutch, Russian, Bulgarian, Bosnian, Chinese, Czech, Italian, Kurdish, Norwegian, Portuguese, Romanian, Somali, Swedish, and Thai. Also, listen to mp3 Quran